Referencer

Læs hvad andre siger om os og om at holde arrangementer i JYSK arena.

Ulla-Berith Holmgård
JUNG MESSER APS

"Jung Messer har i mange år samarbejdet med JYSK Arena om afholdelse af Silkeborg Messen. Når vi afholder messe, så er der hektisk aktivitet i 4 dage, fra tidlig morgen til sen aften. Her er det utrolig vigtigt, at alle parametre fungerer - både i stort og småt, og at der bliver taget hurtigt hånd om tingene.

Vi har altid glædet os til at komme til Silkeborg, fordi ikke alene fungerer tingene, men vi fornemmer en god fælles ånd og stor interesse fra hele personalet for alle dele af vores arrangement. Ting ordnes hurtigt, og der er vilje til at gå de ekstra skridt som gør, at vi ikke kunne ønske os et bedre grundlag for Silkeborg Messen."

Inger K. Nielsen
Silkeborg Gymnastikforening 

"Silkeborg Gymnastikforening bruger Jysk Arena 2-4 gange årligt og vi får en god service fra medarbejderne både før , under og efter vi har afholdt et stævne. Vi får gode forberedelsesbetingelser, medarbejderne udviser fleksibilitet og er meget hjælpsomme. Ingen opgave er for stor til vi i samarbejde kan løse den."

Mikael Bak
Silkeborg-Voel KFUM

”Silkeborg-Voel KFUM har siden udbygningen af JYSK arena benyttet hallernes faciliteter til et bredt udsnit af arrangementer i større og mindre karakter. Rammerne er perfekte til alt fra den store koncert til det mindre foredrag og vi kan derfor kun give JYSK arena de bedste anbefalinger”.