Mere om JYSK arena

Mangler du en arena til dit næste arrangement? Eller måske kun en halv? JYSK arena har rammerne, der passer dig – store haller, lounge, mødelokaler og grupperum.

JYSK arenas logo på bygningen.

Meget mere end en håndboldbane

JYSK arena er meget mere end hjemmebane for Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer. Arenaen har gennem tiden været vært for forskellige debatter, koncerter, foredrag, julefrokoster - og sågar modelflyvning. Det er altså kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad der kan ske i arenaen.

Ud over selve arenaen er der også mulighed for at holde dit arrangement i Hal B. I Hal B er der ingen tribuner, og det giver helt anderledes muligheder for opsætning af for eksempel stole og scene.

Virksomhedernes nye hjemmebane

Arenaen har også mødelokaler og grupperum, som du for eksempel kan bruge til dit næste medarbejderseminar. Du kan også vælge at kombinere faglige oplæg med teambuilding og hygge? Rammerne tilpasser vi dine behov.

Du kan for eksempel starte dagen i arenaens Holmris Lounge, hvor der er plads til 60 personer og moderne udstyr til oplæg og gruppearbejde. Frokosten kan I nyde ”Café Arena”, og hvorfor ikke afslutte dagen med en god håndboldkamp? Eller I kan bryde dagen op og finde virksomhedens mester i indendørs minigolf eller bueskydning i arenaens kælder.

Skræddersyede løsninger

Hvis du har brug for hotelovernatninger eller andre tilbud, mens du er i Silkeborg, skaber vi gerne kontakten. Vi kender byen og hjælper gerne med at finde de løsninger, der passer dig bedst.